Dovoľujeme si Vás osloviť a požiadať Vás o podporu našich aktivít formou darovania 2% z Vašej dane z príjmov, ktorú ako právnická alebo fyzická osoba odvádzate priamo (ako firma alebo živnostník) alebo cez zamestnávateľa (ako zamestnanec) Lige proti obezite.

Liga proti obezite je dobrovoľné, charitatívne a nezávislé združenie, ktoré prostredníctvom preventívnych podujatí poskytuje všestrannú pomoc obéznym pacientom. Poskytnutie 2 % pre Vás nebude znamenať žiaden výdavok navyše, keďže ide o časť dane, ktorú nám poskytne daňový úrad a „neprepadne“ tak v prospech štátneho rozpočtu. Takýmto spôsobom môžete podporiť naše aktivity. Anonymita darcu a výška jeho príspevku ostáva zachovaná, keďže príjemca nevie z Daňového úradu od koho mu bol poskytnutý príspevok z 2% z Vami včas odvedenej dane z príjmov.

Aktuálne je naším cieľom vydanie učebnice/cvičebnice v rámci projektu Zdravie pre školy. Ak máte záujem aby Vaša podpora bola „viditeľná“ radi názov/logo/meno organizácie či jednotlivca uvedieme
v zozname podporovateľov, neváhajte nás kontaktovať.

Kontakt:

Liga proti obezite n.o.